Styret i Musikkpedagogene Norge


Leder.  Siv Kristin Klippen 

 Kontakt: e-post: post@sivklippen.no 

Siv Kristin Klippen er utdannet pianist og pianopedagog. Etter bachelor studier i Stavanger og mastergrad i Nederland flyttet hun til Bergen hvor hun etablerte sin egen pianoskole og jobbet som frilans pianist i mange år. I dag er Siv Klippen ansatt som pianolærer og akkompagnatør ved Bergen kulturskole, Langhaugen vgs og Høgskolen på Vestlandet.

 

Styremedlem. Otto Graf

Kontakt:  Mobil 958 03 565  e-post   otto.graf.mail@gmail.com 

Otto er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium, ved Institutt for musikkvitenskap ved UiO og Hocshule für Musik ´Hanns Eisler´ i Berlin. Han debuterte som klassisk pianist i 1982. Siden har han beveget seg i flere sjangre, og komponerer musikk i skjæringspunktet mellom klassisk, pop, jazz og soul. Musikken er utgitt på CD og som noter (Autographs). Han har vært engasjert i organisasjonsarbeid i mange år og er ansatt ved musikklinjen på Manglerud videregående skole

 

Styremedlem. Elin Persson

Kontakt: Mobil 95 23 86 05,  e-post:   elinpers@online.no
Elin bor i Surnadal på Nordmøre og ble fast ansatt som kormester ved Operaen i Kristiansund i 2001.
I perioden 1985-2001 var hun rektor ved Surnadal kulturskole/Kulturskolen på Indre Nordmøre. Utdannet innen klaver, sang, dirigering og ledelse ved Barrat-Dues Musikkinstitutt, Østlandet Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. I tillegg til dette har hun hatt flere kortere studieopphold i Sverige og Østerrike.

Elin ble medlem av styret i EPTA-Norge i 1995 og etter flere år som nestleder i foreningen, ble hun leder av EPTA-Norge i 2015.

Elin brenner særlig for pianoensemble-spill, korsang og musikkteater!

 

 

 

 

 

Styremedlem. Radmila Stojkovic.

 

 

 


Kontakt: 
Mobil 41329111,  e-post radastoj@yahoo.no

Radmila Stojkovic er pianist og pianopedagog fra Serbia, utdannet ved Universitetet i Beograd. Før hun kom til Norge jobbet hun ved musikkskole og musikkteater i Beograd og hadde kammermusikkoppdrag på serbisk TV og radio. Hennes elever vant nasjonale og internasjonale priser i klassen pianoduo. Kom til Norge i 1994 og har siden undervist ved Fræna kulturskole, var solist med Romsdalsorkesteret og Kristiansund symfoniorkester,spilt musikk for 2 klaver i Molde og Trondheim, Performance i Oslo,konserter med trio ”Piano Extravaganza” med 6-hendig musikk, samarbeidet med OIK og EPTA Norge. Hennes elever har deltatt på UMM i Trondheim og Oslo og i Talentprogrammet Unge Musikere i Trondheim.

 Styremedlem. Eli Marie Davidsen

 Kontakt: Mobil 40202405, e-post elimariesaxofon@gmail.com

 Eli-Marie H. Davidsen saxofonist, pedagog utdannet ved Østlandske Musikkonservatoriet avd Buskerud. Underviser ved Barratt Due Unge talenter, Drammen og Sande kulturskoler og talentprogram Unge Musikere.

 

 

 

 

Vararepresentanter: Ole Anton Thomassen,Birgitte Elfving og Elena Shalneva.