Styret i Musikkpedagogene Norge


Leder.  Siv Kristin Klippen 

 

Redaktør for Nyhetsbrevet

 Kontakt: mobil: 901 39 869,  e-post: post@sivklippen.no 

Siv Kristin Klippen er utdannet pianist og pianopedagog. Etter bachelor studier i Stavanger og mastergrad i Nederland flyttet hun til Bergen hvor hun etablerte sin egen pianoskole og jobbet som frilans pianist i mange år. I dag er Siv Klippen ansatt som pianolærer og akkompagnatør ved Bergen kulturskole, Langhaugen vgs og Høgskolen på Vestlandet.

 

Styremedlem. Otto Graf

 

EMCY- ansvarlig

Kontakt:  Mobil 958 03 565  e-post   otto.graf.mail@gmail.com 

Otto er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium, ved Institutt for musikkvitenskap ved UiO og Hocshule für Musik ´Hanns Eisler´ i Berlin. Han debuterte som klassisk pianist i 1982. Siden har han beveget seg i flere sjangre, og komponerer musikk i skjæringspunktet mellom klassisk, pop, jazz og soul. Musikken er utgitt på CD og som noter (Autographs). Han har vært engasjert i organisasjonsarbeid i mange år og er ansatt ved musikklinjen på Manglerud videregående skole

 

Styremedlem. Elin Persson

 

Leder EPTA-Norge

Kontakt: Mobil 95 23 86 05,  e-post:   elinpers@online.no
Elin bor i Surnadal på Nordmøre og ble fast ansatt som kormester ved Operaen i Kristiansund i 2001.
I perioden 1985-2001 var hun rektor ved Surnadal kulturskole/Kulturskolen på Indre Nordmøre. Utdannet innen klaver, sang, dirigering og ledelse ved Barrat-Dues Musikkinstitutt, Østlandet Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. I tillegg til dette har hun hatt flere kortere studieopphold i Sverige og Østerrike.

Elin ble medlem av styret i EPTA-Norge i 1995 og etter flere år som nestleder i foreningen, ble hun leder av EPTA-Norge i 2015.

Elin brenner særlig for pianoensemble-spill, korsang og musikkteater!

 

 

 

 

 

Nestleder. Radmila Stojkovic.

 

 

 

 

Nestleder EPTA-Norge

UMM-ansvarlig
Kontakt: 
Mobil 41329111,  e-post radastoj@yahoo.no

Radmila Stojkovic er pianist og pianopedagog fra Serbia, utdannet ved Universitetet i Beograd. Før hun kom til Norge jobbet hun ved musikkskole og musikkteater i Beograd og hadde kammermusikkoppdrag på serbisk TV og radio. Hennes elever vant nasjonale og internasjonale priser i klassen pianoduo. Kom til Norge i 1994 og har siden undervist ved Fræna kulturskole, var solist med Romsdalsorkesteret og Kristiansund symfoniorkester,spilt musikk for 2 klaver i Molde og Trondheim, Performance i Oslo,konserter med trio ”Piano Extravaganza” med 6-hendig musikk, samarbeidet med OIK og EPTA Norge. Hennes elever har deltatt på UMM i Trondheim og Oslo og i Talentprogrammet Unge Musikere i Trondheim.

 Styremedlem. Eli Marie Davidsen

 

Hjemmeside, Facebook 

 Kontakt: Mobil 40202405, e-post elimariesaxofon@gmail.com

 Eli-Marie H. Davidsen saxofonist, pedagog utdannet ved Østlandske Musikkonservatoriet avd Buskerud. Underviser ved Barratt Due Unge talenter, Drammen og Sande kulturskoler og talentprogram Unge Musikere.

 

 

 

 

Vararepresentanter: Ole Anton Thomassen e-post: ole66at@hotmail.com

 

Birgitte Elfving e-post: birgitte.elfving@gmail.com

Birgitte Elfving er bosatt i Oslo. Hun er utdannet klaverpedagog fra Østlandets musikkonservatorium, samt har en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har sitt daglige virke ved Rud vid. skole, der hun underviser i klaver og hørelære, og hun er også aktiv som akkompagnatør. I tillegg har Birgitte spesialisert seg innenfor Alexanderteknikk og underviser metoden til musikere og musikkstudenter.

 

og Elena Shalneva e-post: chalneva@hotmail.com 

Elena Shalneva  er pianist og klaverpedagog ved Drøbak pianoakademi og er lektor ved Askim videregående skole i Østfold. Hun er utdannet ved Det statlige musikkakademiet i Petrozavodsk, Russland og ved Gnesinikh statlige musikkhøyskole i Moskva.

 

Hun har tidligere arbeidet ved konservatorier og musikkskoler  i Russland og USA og ved kulturskoler i Harstad og Førde. Da hun var distriktsmusiker i Sogn og Fjordane, tok hun initiativet til Pianofestivalen i Førde, som hun er kunstnerisk og administrativ leder for. Elena Shalneva Sirnes har et utstrakt samarbeid med pianister og pedagoger i Norge, Russland, Sverige, Italia og USA, bl.a. Mats Widlund (professor i klaver ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm), Konstantin Bogino, Håvard Gimse og Jiri Hlinka og hun gir masterklasser og har vært jurymedlem på norske og utenlandske pianokonkurranser.

 

Elena Shalneva Sirnes er en mesterlig pianist som holder konserter og bidrar til å synliggjøre verdien av klassisk musikk på en fremragende måte. Hun forener en omfattende pedagogisk virksomhet med en enestående evne til å vekke interesse for musikk fra ulike kulturer, særlig blant barn og unge.