Astrid Bjelland på Påskfestivalen i Gotland (Sverige)

Som en av superfinalistene i årets UMM (Ungdommens Musikkmesterskap) fikk Astrid Bjelland (fløyte) bl.a  konsertoppdrag på Påskfestivalen Gotland.

Her er hennes reisebrev fra turen:

 

Som en av førsteprisvinnerne i Ungdommens Musikkmesterskap 2017-2018, fikk jeg i premie å bli invitert til en kunst- og musikkfestival, Påskfestivalen Gotland. Festivalen ble startet opp i 2017 med Gisela Herb som initiativtaker og administrator, og består av en rekke konserter og kunstutstillinger i løpet av påsketiden. Jeg fikk opptre på tre konserter på tre ulike arenaer, og jeg sitter igjen med en god og positiv erfaring. Jeg fikk svært gode tilbakemeldinger på mine opptredener, og publisitet både på radio og i avisen på Gotland. Konsertene var en fin sammensetning av lokale musikere og andre skandinaviske artister. Jeg spilte flere stykker for solo fløyte, samt et stykke sammen med en jevnaldrende, dyktig pianist, Maria Bue Kessel.

Ikke minst fikk jeg muligheten til å oppleve et nytt og særegent sted som mange kanskje ikke kjenner så godt til. Det var en veldig berikende opplevelse og jeg er takknemlig som fikk denne muligheten gjennom Ungdommens Musikkmesterskap.

 

Astrid Bjelland